Kysely  |  Äänestykset  |  Puolueet  | 
Vastaus TämäAnswer this

Lisää suosittuja kysymykset

Katso, miten äänestäjät sivuraide muita suosittuja poliittisiin kysymyksiin...

Pitäisikö Suomen osallistua Syyrian presidentti Assadin syöstämiseen vallasta?

Tulokset from Green League

Viimeisin vastasi 10 kuukautta sitten

Assadin suistaminen vallasta äänestyksen tulokset Vihreä Liitto

Kyllä

8 ääntä

44%

Ei

10 ääntä

56%

Vastausten jakautumisen esittämien vihr.

3 Kyllä vastauksia
2 Ei vastauksia
0 päällekkäistä vastausta

Tiedot sisältävät kaikista äänistä esittämän vierailijaa Dec 23, 2015 . Käyttäjille että vastata useammin kuin kerran (kyllä ​​me tiedämme), vain niiden viimeisin vastaus on laskettu mukaan tuloksiin. Yhteensä prosenttimääriä ei täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Valitse väestörakenteen suodatin

Valtio

Kaupunki

Puolue

Ideologia

Verkkosivusto

Kyllä Ei Merkitys

Perustuvat tiedot 30 päivän liukuva keskiarvo vähentää päivittäin varianssi liikenteen lähteistä. Yhteenlaskut eivät välttämättä täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Lisätietoja kukistuminen Assadin

Syyrian sisällissota alkoi keväällä 2011, kun valtakunnallinen vastustaa hallituksen presidentti Bashar al-Assad on johtanut aseellisiin selkkauksiin. Kun kapinalliset otti hallintaansa useita suuria kaupunkeja, ISIS voimat muutti ja otti monilla alueilla pohjoisessa Syyriassa. Assad hallitus vastasi toteuttamalla ilmaiskuja tuloksena yli 70000 siviiliuhreista. Kaatamassa Assad kannattajat väittävät, että hän on julma diktaattori, joka on poistettava vallasta, ennen kuin hän suorittaa todistamaan uusia hirmutekoja Syyrian viattomiin siviileihin. Vallanvaihto, kuten Benjamin Netanjahu, Israelin vastustajat väittävät, että poistamalla Assad johtaa valtatyhjiö, joka horjuttaa Lähi-idässä.  Katso viime presidentti Assad uutiset

Keskustele aiheesta...