Kysely  |  Äänestykset  |  Puolueet  | 
Vastaus TämäAnswer this

Lisää suosittuja kysymykset

Katso, miten äänestäjät sivuraide muita suosittuja poliittisiin kysymyksiin...

Pitäisikö Suomen osallistua Syyrian presidentti Assadin syöstämiseen vallasta?

Tulokset from Blue Reform

Assadin suistaminen vallasta Poll Results for Sininen uudistus

Kyllä

0 ääntä

0%

Ei

0 ääntä

0%

Blue Reformin toimittamien vastausten jakautuminen.

0 Kyllä vastauksia
0 Ei vastauksia
0 päällekkäistä vastausta

Tiedot sisältävät kokonaisäänimäärästä esittämän vierailijaa Dec 23, 2015 Niille käyttäjille, jotka vastaavat useammin kuin kerran (kyllä ​​me tiedämme), vain viimeisin vastaus lasketaan kokonaistulokseen. Kokonaisprosentit eivät saa olla täsmälleen 100%, koska voimme antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää "harmaat alueet", joita ei ehkä luokitella kyllä ​​/ ei.

Valitse väestörakenteen suodatin

Valtio

Kaupunki

Puolue

Ideologia

Verkkosivusto

Kyllä Ei Merkitys

Perustuvat tiedot 30 päivän liukuva keskiarvo vähentää päivittäin varianssi liikenteen lähteistä. Yhteenlaskut eivät välttämättä täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Lisätietoja kukistuminen Assadin

Syyrian sisällissota alkoi keväällä 2011, kun valtakunnallinen vastustaa hallituksen presidentti Bashar al-Assad on johtanut aseellisiin selkkauksiin. Kun kapinalliset otti hallintaansa useita suuria kaupunkeja, ISIS voimat muutti ja otti monilla alueilla pohjoisessa Syyriassa. Assad hallitus vastasi toteuttamalla ilmaiskuja tuloksena yli 70000 siviiliuhreista. Kaatamassa Assad kannattajat väittävät, että hän on julma diktaattori, joka on poistettava vallasta, ennen kuin hän suorittaa todistamaan uusia hirmutekoja Syyrian viattomiin siviileihin. Vallanvaihto, kuten Benjamin Netanjahu, Israelin vastustajat väittävät, että poistamalla Assad johtaa valtatyhjiö, joka horjuttaa Lähi-idässä.  Katso viimeaikaiset presidentti Assad

Keskustele aiheesta...

English Suomi