Kysely  |  Äänestykset  |  Puolueet  | 
Vastaus TämäAnswer this

Lisää suosittuja kysymykset

Katso, miten äänestäjät sivuraide muita suosittuja poliittisiin kysymyksiin...

Tulisiko kannettavat tietokoneet kieltää kaikilla suorilla lennoilla, jotka lähtevät Lähi-idästä?

Tulokset from Finns Party

Viimeisin vastasi 1 vuosi sitten

Kannettavan tietokoneen matkustuskielto äänestyksen tulokset Perussuomalaiset

Kyllä

15 ääntä

75%

Ei

5 ääntä

25%

Vastausten jakautumisen esittämien Perussuomalaiset.

2 Kyllä vastauksia
1 Ei vastauksia
0 päällekkäistä vastausta

Tiedot sisältävät kaikista äänistä esittämän vierailijaa Mar 21, 2017 . Käyttäjille että vastata useammin kuin kerran (kyllä ​​me tiedämme), vain niiden viimeisin vastaus on laskettu mukaan tuloksiin. Yhteensä prosenttimääriä ei täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Valitse väestörakenteen suodatin

Valtio

Kaupunki

Puolue

Ideologia

Verkkosivusto

Kyllä Ei Merkitys

Perustuvat tiedot 30 päivän liukuva keskiarvo vähentää päivittäin varianssi liikenteen lähteistä. Yhteenlaskut eivät välttämättä täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Lue lisää Laptop Travel Ban

Maaliskuussa 2017 Yhdysvaltain hallitus ilmoitti yhdeksän lentoyhtiöt, jotka toimivat suoria lentoja Lähi-idässä ja Afrikassa, että henkilökohtainen elektroniikan suurempi kuin matkapuhelimesta olisi kielletty kaikilla suorat lennot saapumassa Yhdysvaltoihin Yhdysvaltain Department of Homeland Security todettiin, että kielto vaikuttaisi 10 lentokenttää että se määrittää ei ollut riittävä matkatavaroiden turvatarkastuksissa paikallaan. Kielto edellyttää matkustajat laittaa kaikki elektroniikka suurempi kuin matkapuhelimet, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, kamerat ja lukulaitteiden in ruumaan. Matkustajat silti valita kohteita, jos niitä varastoidaan niiden harjoittavat matkatavaroita. Vastustajat väittävät, että kielto syrjii muslimi lentomatkustajille ja voisi tasoittaa tietä tuleville rajoituksia vastaan. Kannattajat väittävät, että kielto vaikuttaa vain 10 lentokentillä ja kannustaa heitä laajentaa seulontaa kaikkien kirjatun matkatavaran.  Katso viime Kannettavan tietokoneen matkustuskielto uutiset

Keskustele aiheesta...