Kysely  |  Äänestykset  |  Puolueet  | 
Vastaus TämäAnswer this

Lisää suosittuja kysymykset

Katso, miten äänestäjät sivuraide muita suosittuja poliittisiin kysymyksiin...

Kannatatteko aseellista hyökkäystä Isisiä vastaan Mosulin kaupungissa Irakissa?

Tulokset from Blue Reform

Mosul Poll Results for Sininen uudistus

Kyllä

0 ääntä

0%

Ei

0 ääntä

0%

Blue Reformin toimittamien vastausten jakautuminen.

0 Kyllä vastauksia
0 Ei vastauksia
0 päällekkäistä vastausta

Tiedot sisältävät kokonaisäänimäärästä esittämän vierailijaa Mar 27, 2017 Niille käyttäjille, jotka vastaavat useammin kuin kerran (kyllä ​​me tiedämme), vain viimeisin vastaus lasketaan kokonaistulokseen. Kokonaisprosentit eivät saa olla täsmälleen 100%, koska voimme antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää "harmaat alueet", joita ei ehkä luokitella kyllä ​​/ ei.

Valitse väestörakenteen suodatin

Valtio

Kaupunki

Puolue

Ideologia

Verkkosivusto

Kyllä Ei Merkitys

Perustuvat tiedot 30 päivän liukuva keskiarvo vähentää päivittäin varianssi liikenteen lähteistä. Yhteenlaskut eivät välttämättä täsmää tasan 100% kun me annamme käyttäjät voivat lähettää "harmaa alue" kannanottoja, joita ei voida luokitella kyllä ​​/ ei kannanottoja.

Lue lisää Mosul

Lokakuussa 2016 liittoutuneiden liittyi Irakin armeijan käynnistää hyökkäyksen ISIS voimia Irakin kaupungin Mosulin. Sen jälkeen ISIS otti kaupungin hallinnasta vuonna 2014 liittoutuneiden joukot ja Irakin armeija on käynnistänyt kolme erillistä hyökkäyksistä, joilla pyritään recapturing kaupunkiin. Ensimmäiset kaksi hyökkäyksistä, The Anbar kampanja ja Mosul hyökkäävä epäonnistuivat yrittäessään puhdistaa ISIS voimat kaupungin. Nykyinen loukkaavaa, taistelu Mosulin käynnistyi lokakuussa 2016 ja on jatkunut kevääseen 2017 Maaliskuussa 2017 Yhdysvaltain liittouman airstrike tappoi 200 viattomia siviilejä kaupungissa. Humanitaaristen järjestöjen Mosulissa arvioivat, että ainakin 600000 siviiliä loukussa kaupungissa. Vastustajat hyökkäyksen väittävät, että estämiseksi kuolemaan enemmän viattomia siviilejä liittoutuneiden ja Irakin joukkojen pitäisi luopua kampanja. Kannattajat väittävät, että kerroit ISIS ohjaus merkittävä Irakin kaupunki tuo epävakautta Lähi-idässä ja liittoutuneiden joukot täytyy käyttää tappion ISIS hinnalla millä hyvänsä.  Katso viimeaikaiset Mosul

Keskustele aiheesta...

English Suomi